Close
Social profiles
OPPO är en kinesisk tillverkare så som många andra satsar på att sätta in riktigt kraftfulla främre kameror eftersom många väldigt många asiater gillar att ta selfies. OPPO har under gårdagen presenterat budgetmobilen A57 som erbjuder en ovanligt kraftfull främre kamera. 

Om vi börjar med basspecifikationerna för OPPO A57 har mobilen fått en 5,2 tumsskärm med 720 x 1280 pixlars upplösning (HD), chippet Snapdragon 435 med 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne med plats för ett minneskort. Vidare har telefonen fått ett 2900 mAh batteri med stöd för snabbladdning och Android 6.0.1 Marshmallow från start.

Den stora höjdpunkten med OPPO A57 är mobilens främre kamera som fått en upplösning på 13 megapixlar som ska ta riktigt bra foton i mörkret. Den bakre kameran har istället fått en upplösning på 16 megapixlar med bländaravtalet f/2.2.

Mobilen kommer kosta 2130 svenska kronor när den släpps i Kina den 12e december. OPPO meddelar att man inte har några planer på att släppa mobilen utanför Kinas gränser.

Bild: OPPO

Källa

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...