Så många GB RAM får Samsung Galaxy S8

Samsung kommer med allra största sannolikhet offentliggöra nästa flaggskepp Galaxy S8 i slutet av februari nästa år. Som så många andra gånger har källorna satt igång och spekulera i vilka specifikationer Galaxy S8 kan komma att få. Den senaste källan spekulerar i hur mycket RAM Galaxy S8 kan komma med.  


Källan menar på att Samsung Galaxy S8 kommer få 6 GB LPDDR4 RAM. En sak jag tycker är konstig, då Samsung utvecklat ett RAM-minne som är på 8 GB (LPDDR4) och som borde sitta i företagets nya flaggskepp. Denna källa behöver naturligtvis inte ha rätt och jag hoppas att så är fallet för Samsungs eget bästa.

Bild: iPhone8realisedate

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.