HP arbetar på ny telefon i mellanklass segmentet

HP presenterade för en tid tillbaka sedan high-end mobilen Elite X3. Nu sägs det att HP också håller på att arbeta på en mindre variant av flaggskeppet. Enligt källor rör det sig om en mobil i mellansegmentet.

Enligt denna källa som rapporterat om att HP håller på att tillverka en mindre påkostad variant av flaggskeppet Elite X3, så ska den mindre varianten av Elite X3 bland annat ha fått lägen så som Glancescreen och dubbel tap to wake (tryck två gånger på skärmen och displayen vaknar till liv).

Bild: HP

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.