Samsungs Galaxy A-serie sägs få Android 7.0 direkt efter Galaxy S-serien

Samsung har ännu inte börjat skicka ut en uppdatering till Android 7.0 Nougat till sin sina telefoner i flaggskeppsserien Galaxy S. Nu säger en källa att Samsung också planerar att uppdatera telefonerna i Galaxy A-serien till Android 7.0 Nougat. 


Som bekant har Samsung meddelat att man först kommer skicka ut Android 7.0 Nougat till sin flaggskeppsserie Galaxy S först av allt. Man planerar att först släppa uppdateringen till Galaxy S7 och S7 Edge för att sedan släppa uppdateringen till Galaxy S6 och S6 Edge.

Enligt en källa så kommer Samsungs nästa fokus efter att man uppdaterat telefoner ur Galaxy S-serien att ligga på mellanklass-serien Galaxy A (2016). Det skulle innebära att både Galaxy A3, A5 och A7 ska uppgraderas till Android 7.0, vilket skulle vara ett framsteg för Samsung då man tidigare ofta skippat att uppgradera telefoner i mellanklass-segmentet till nya, stora uppdateringar.

Detta bör dock tas med en nypa salt. 

Bild: Samsung

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...