Moto lägger ner planerna för en ny Moto 360

2014 var ett av dem största åren på smartwatch-marknaden då Motorola (numera Moto) släppte den första Android Wear baserade smartklockan Moto 360 med rund display. Året efter släppte man ytterligare en smartwatch vid namn Moto 360 (andra generationen). Men nu meddelar Moto att man inte planerar att släppa någon ny smartwatch. 


Orsaken till att Moto inte planerar att släppa någon ny smartwatch nästa år är för att man tycker att tekniken i smartwatches tagit alldeles för små kliv i rätt riktning. Man ser allt färre tillverkare som släpper nya smarta klockor, och jag misstänker att den stora anledningen till det är att tekniken till smarta klockor tagit för små steg. Vi har till exempel inte sett LG lansera någon uppföljare till LG Watch Urbane, men inte heller Huawei har lanserat någon uppföljare till Huawei Watch.

Bild: Engadget

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...