Sony visar upp Android 7.0 Nougat på Xperia X Performance och Xperia XZ

Sony har i veckan börjat skicka ut Android 7.0 Nougat till sina flaggskepp Xperia X Performance och Xperia XZ. Nu har man släppt en officiell video där man visar upp förbättringarna som telefonerna fått i och med uppdateringen.   


I videon visar man upp att Xperia X Performance och Xperia XZ ska kunna köra två appar sida vid sida på displayen, en funktion som Google intrigerade i och med version 7.0 av Android. Andra funktioner man visar upp är att telefonerna kommer få ännu bättre batteritid på grund av Doze-on-the-go, en funktion som dödar onödiga bakgrundsprocessor. Men man nämner också att man förbättrat sig egna Stamina-läge och att man omdesignat sitt kameragränssnitt.

 
Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...