Sony visar upp Android 7.0 Nougat på Xperia X Performance och Xperia XZ

Sony har i veckan börjat skicka ut Android 7.0 Nougat till sina flaggskepp Xperia X Performance och Xperia XZ. Nu har man släppt en officiell video där man visar upp förbättringarna som telefonerna fått i och med uppdateringen.   


I videon visar man upp att Xperia X Performance och Xperia XZ ska kunna köra två appar sida vid sida på displayen, en funktion som Google intrigerade i och med version 7.0 av Android. Andra funktioner man visar upp är att telefonerna kommer få ännu bättre batteritid på grund av Doze-on-the-go, en funktion som dödar onödiga bakgrundsprocessor. Men man nämner också att man förbättrat sig egna Stamina-läge och att man omdesignat sitt kameragränssnitt.

 
Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.