Är det här Moto X Style 2?

Lenovo (numera Moto) meddelade i juni att man inte har lagt ner sin Moto X-serie för att man släppt telefoner i den nya serien där många telefoner nu istället börjar på bokstaven Z. Nu har en påstådd uppföljare till Moto X Style dykt upp på nätet.    


En ny telefon från Moto har dykt upp på nätet. Just nu går det bara att spekulera, antagligen rör det sig om en uppföljare till förra årets Moto X Style. Jag tror att uppföljaren kommer kallas för Moto X Style 2. Av bilderna att döma kommer X Style 2 få en fingeravtrycksläsare (kombinerad hemknapp?) på framsidan. På baksidan sitter en kamera med en fotlampa. Det som utmärker sig på baksidan är att telefonen ser ut att få en stor kamerabump.

Det återstår att se om fler rykten gällande telefonen på bilden dyker upp!  

Bild: GSMArena

Källa

Bloggstatistik

  • 7 565 684 besök
Annons
Sidan laddas...