Uncategorized

LG börjar uppdatera G5 till Android 7.0 Nougat i Europa

En tillverkare som brukar vara snabb att få ut nya Androidversioner till sina telefoner är LG. Företagets flaggskepp för 2015, G4, var till exempel bland de första telefonerna att få Android 6.0 Marshmallow. LG G5 ser också ut att bli bland de första telefonerna att få Android 7.0 Nougat!

LG har nämligen börjat skicka ut uppdateringen till vissa länder i Europa menar användare. Med Android 7.0 Nougat så får LG G5 funktioner så som Doze-on-the-go och stöd för att köra två appar sida vid sida. Uppdateringen har ännu inte nått svenska exemplar av telefonen, men når antagligen svenska exemplar nästa vecka!
Bild: LG

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.