Nu telefon från BlackBerry dyker upp på nätet – har fullstort fysiskt tangentbord

BlackBerry har för en tid sedan meddelat att man lagt ner tillverkningen av smartphones för att istället fokusera på mjukvaran (till smartphones). En ny enhet vid namn BlackBerry Mercury har dock påträffas på nätet!  


Av bilderna att döma kommer kanadensiska BlackBerry alltså släppa sin andra Androidsmartphone med ett fysiskt fullstort tangentbord. Enligt källan, som också släppt bilden på den nya BlackBerry-enheten, så kommer telefonen få en 4,5 tumsskärm med Full HD-upplösning, ett quad-core chip med 3 GB RAM, en bakre 18 MP kamera och Android 7.0 Nougat från start. Fler rykten lär trilla in, och självklart kommer jag att skriva om de här då!

Bild: GSMArena

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...