Ny mellanklass-telefon påträffas från Gionee

Gionee är en kinesisk tillverkare som än så länge är en liten tillverkare på den stora kartan. Antagligen kommer man bli lite större framöver, då man nu bland annat har ett nytt flaggskepp på gång med gigantiskt 7000 mAh batteri. Nu ser det ut som att Gionee snart också kommer släppa en mobil i mellanklass-segmentet. 


Det är den kinesiska sidan TENAA som kan avslöja att Gionee i skrivande stund arbetar på en ny telefon i mellanklass-segmentet. TENAA brukar allt som oftast ha specifikationer med i läckorna, så även denna gång. Enligt TENAA kommer Gionee GN5005, som den sägs kallas, få en 5 tums stor skärm med HD-upplösning (720 x 1280 pixlar), en quad-core processor, 3 GB RAM, 16 GB inbyggt minne, en fingeravtrycksläsare, en främre 5 MP kamera och en bakre 8 MP kamera. Telefonen sägs köra Android 6.0.1 Marshmallow från start.

Det speciella med Gionee GN5005 är att telefonen kommer få ett 4000 mAh stort batteri. Ett så pass stort batteri tillsammans med en så pass lågupplöst skärm innebär förhoppningsvis att telefonen får en riktigt bra batteritid!

Bild: TENAA

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!