Sony presenterar Playstationinspirerade teman till utvalda Xperia-enheter

Om man går ut på stan så ser man att i princip varenda person har en smartphone i näven. Mycket idag handlar om anpassning, som till exempel olika teman. Sony har under dagen lanserat Playstation tema till utvalda Xpera-enheter så att man ska kunna anpassa sin Xperia ännu mer.   


Sony har i dagarna presenterat nya Playstation-teman till utvalda telefoner och surfplattor i Xperia-serien. De enheter det rör sig om är nyare Xperia-enheter så som surfplattan Xperia Z4 Tablet och telefonen Xperia Z5. 
Bilder: Sony
 

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.