Moto Z2 blir även den en modulär mobiltelefon

Motos flaggskeppsmobil Moto Z är en mobil som man kan bygga ut funktionaliteten på via så kallade MotoMods (moduler). Men Moto kan redan idag ha avslöjat att även uppföljaren Moto Z2 kan bli en modul smartphone!


Moto har avslöjat att man siktar på att kunna släppa tolv stycken moduler per år (från april till april) till sina mobiltelefoner. Det innebär att Moto kommer satsa hårt på MotoMods även i framtiden. Man ska kunna locka utvecklare till att göra fler moduler till sina telefoner genom att skicka hem de delar utvecklarna behöver för att skapa den tilltänkta modulen. Moto har inte skrivit ut att Moto Z2 (eller nu vad den kommer kallas) kommer bli en modulär smartphone men det skulle förvåna mig väldigt mycket om så inte skulle bli fallet! 
Bild: CIO

 

Handla dina mobiler på Dustin

Följ mig gärna på Facebook

Annons
Sidan laddas...