Senaste ryktet menar att Samsung Galaxy S8 får stereo-högtalare

Rykten gällande Samsungs kommande toppmodell Galaxy S8 bara rullar in. Samsung har redan avslöjat att S8 kommer få en ny fräsh design och att kameran kommer vara riktigt bra. Nu sägs det också att telefonen kommer få stereo-högtalare.

Det är svenska Swedroid jag fått uppgifterna ifrån. Det kan antingen röra sig om att en högtalare sitter placerad på undersidan medan telefonhögtalaren också agerar högtalare åt medialjudet. Det andra saken Samsung skulle kunna göra är att placera båda högtalarna på framsidan. Det skulle dock innebära att Samsung skulle få göra ramen runt telefonen större.
Bild: Youtube

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.