Fitbit köper upp Pebble – alla som inte fått sina produkter levererade får pengarna tillbaka

Här om veckan var det snack om att Pebble skulle köpas upp av Fitbit. Numera är det inte ett löst rykte, utan något som också kan skrivas ner på pappret då Fitbit meddelar att man nu köpt upp Pebble. 


Pebble har under eftermiddagen meddelat att man inte längre existerar som företag utan att man istället blivit uppköpt av amerikanska Fitbit. Fitbit är en tillverkare som sysslar med aktivitetsarmband. Men förhoppningsvis kommer man också syssla med smartwatches i framtiden, eftersom Pebble gjorde det.

Pebble presenterade för ett tag sedan en helt ny produktserie produkter som skulle börja skeppas ut från och med januari 2017. Man meddelar att de kunder som bokat dessa produkter kommer få pengarna tillbaka. Jag tycker att man gör helt fel då de kunder som redan bokat en produkt men inte fått den skulle kunna få hem den, men att man skulle kunna sätta stopp för beställningar idag.

Man meddelar också att man inte kommer skicka ut några fler uppdateringar till de produkter man redan har ute.

Bild: Pebble

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!