Meizu presenterar mellanklassarn M5 Note

Meizu har under gårdagen presenterat en ny mellanklassmobil vid namn Meizu M5 Note. Telefonen erbjuder på specifikationer som är prisvärda i förhållande till telefonens pris. 


För att göra en lång historia kort har Meizu utrustat sin nyaste familjemedlem M5 Note med en 5,5 tumsskärm med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar). Vidare har telefonen fått processorn MediaTek Helio P10 med antingen 3 GB RAM med antingen 16 eller 32 GB inbyggt minne, men man kan också välja på att få telefonen i ett utförande med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne.
Den bakre kameran har fått en upplösning på 13 megapixlar medan den främre kameran har fått en upplösning på 5 megapixlar.

I övrigt hittar vi ett 4000 mAh batteri, en fingeravtrycksläsare och Android 6.0 Marshmallow från start. Modellen med 3 GB RAM kommer kosta motsvarande 1200 svenska kronor och släppas ut på den kinesiska marknaden den 8e november. De andra två modellerna har jag inga uppgifter gällande säljstart och pris.

Bild: Meizu

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...