Samsung Galaxy S8 blir utan hemknapp enligt senaste ryktet

Rykten om Samsungs kommande värsting Galaxy S8 bara rullar in. Nu för tiden rapporterar jag nästintill dagligen om vad Galaxy S8 kan komma att erbjuda.


Den senaste källan menar på att Samsung Galaxy S8 kommer bli utan fysiska knappar, vilket innebär att den stora, klickbara hemknappen försvinner, i alla fall om man ska tro den senaste källan. Enligt källan kommer Samsung hoppa på tåget som exempelvis Sony och HTC redan hoppat på genom att göra så att Galaxy S8 får mjukvaruknappar på skärmen istället. Gårdagens källa menade på att Galaxy S8 kommer få stereo-högtalare. Om det nu stämmer att Samsung tagit bort de fysiska knapparna så kan man ju alltid sätta dit högtalare istället utan att göra telefonens yttermått särskilt stora!

Bild: PhoneArena

Källa
     

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.