Samsung Galaxy S8 blir utan hemknapp enligt senaste ryktet

Rykten om Samsungs kommande värsting Galaxy S8 bara rullar in. Nu för tiden rapporterar jag nästintill dagligen om vad Galaxy S8 kan komma att erbjuda.


Den senaste källan menar på att Samsung Galaxy S8 kommer bli utan fysiska knappar, vilket innebär att den stora, klickbara hemknappen försvinner, i alla fall om man ska tro den senaste källan. Enligt källan kommer Samsung hoppa på tåget som exempelvis Sony och HTC redan hoppat på genom att göra så att Galaxy S8 får mjukvaruknappar på skärmen istället. Gårdagens källa menade på att Galaxy S8 kommer få stereo-högtalare. Om det nu stämmer att Samsung tagit bort de fysiska knapparna så kan man ju alltid sätta dit högtalare istället utan att göra telefonens yttermått särskilt stora!

Bild: PhoneArena

Källa
     

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...