Hem Huawei Honor presenterar ny mobil idag – kan vara företagets första konceptmobil

Huawei Honor presenterar ny mobil idag – kan vara företagets första konceptmobil

Huawei Honor 8 är verkligen en telefon som Huawei Honor lyckats sälja väldigt många exemplar av. Faktum är att det går bättre för Huawei nu än vad det någonsin gjort tidigare. Så varför inte toppa med en ny mobil? 


Huawei Honor har under morgonen skickat ut en mystisk inbjudan till ett event som tar plats under dagen. Jag har tidigare inte rapporterat om att Huawei Honor kan vara på väg ut med en konceptmobil. Däremot hävdar en anonym källa det. Enligt denna källa så kommer mobilen få en Edge-skärm, som sluttar ner längst enhets långsidor. Däremot sägs mobilen både sakna en högtalare och en kamera. Mobilen går med allra största sannolikhet inte ut till försäljning innan Huawei vidareutvecklat mobilen.

Det blir spännande att se vad Huawei presenterar senare idag!

Bild: Huawei Honor

Källa

Lämna ett svar