Är det här HTC:s nästa flaggskepp Ocean?

HTC har idag meddelat att man inte givit upp hoppet gällande försäljning av företagets telefoner då man meddelar att man kommer fortsätta satsa på flaggskepp även framöver (huruvida dessa kommer till Sverige är dock oklart). I samband med detta har en ny enhet vid kodnamn HTC Ocean dykt upp på nätet!

Det ser tillsynes ut som att HTC råka publicera en officiell video på företagets nästa flaggskepp Ocean. Av videon att döma kommer HTC Ocean bli en väldigt tunn och slimmad telefon. Men samtidigt kommer man känna igen den från tidigare HTC-telefoner då den bland annat ser ut att få en konstruktion beståendes helt av aluminium. Telefonen beräknas bli presenterad i början på 2017 och än så länge har jag inga specifikationer på enheten.

Källa

1 thought on “Är det här HTC:s nästa flaggskepp Ocean?

Lämna ett svar