Huawei börjar skicka ut Android 7.0 Nougat till P9 och Mate 8

Jag skrev för några dagar sedan om en lista på vilka Huawei mobiler som skulle bli uppgraderade till Android 7.0 Nougat. Huawei har redan börjat uppgradera företagets flaggskepp P9 tillsammans med det större syskonet Mate 8 till Android 7.0 Nougat. 

Det är våra grannar i Asien som meddelar att en uppdatering till Android 7.0 Nougat hittat fram till Huawei P9 och Mate 8. Uppdateringen har ännu inte nått några svenska exemplar av P9 eller Mate 8, men är förhoppningsvis inte alls långt bort. Huawei har ju till exempel skickat ut betamjukvaran av Android 7.0 Nougat till svenska exemplar av P9.

Bild: Google

Källa

 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.