LG G6 sägs bli utan moduler och utbytbart batteri

Den största grejen med LGs nuvarande flaggskepp i Sverige är att telefonen är modulär, vilket innebär att man enkelt kan bygga ut telefonen med andra, vassare komponenter. Någon succé har det dock inte blivit och nu överväger LG att skippa moduler för framtida telefoner enligt källor.  

Enligt en anonym källa så kommer LG G6 inte bli en modulär smartphone. Detta känns dock som ett vilt rykte då LG sade att man också skulle satsa på moduler i kommande smartphones, däribland LG G6. Men enligt denna källa så kommer LG slopa möjligheten för att byta batteri. Om detta stämmer så betyder det att LG slopar sitt största säljargument för att man just ska köpa en telefon från just dom.

Bild: BND

  
Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...