Första påstådda bilderna på Samsung Galaxy A7 (2017) läcker ut på nätet

Jag har under en tid skrivit om att Samsung Galaxy A5 (2017) fångats på bild. Nu har den större modellen vid namn Samsung Galaxy A7 (2017), också fångats på bild i förtid. 
Av bilderna att döma kommer Samsung Galaxy A7 (2017) få en väldigt rundad design med väldigt rundade hörn. Vidare ser jag att datorn kommer få en fingeravtrycksläsare placerad i hemknappen och en kamera på både fram och baksidan. Förhoppningsvis presenterar Samsung nästa års upplaga av Galaxy A-serie telefoner snart. 
Bilder: GSMArena
 

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.