ASUS presenterar snart Z01HDA med dubbla kameror på baksidan för bättre zoom

Den kinesiska sidan TENAA under gårdagen hoppat på en ny enhet vid namn ASUS Z01HDA som bland annat erbjuder dubbla kameror på baksidan. TENAA har som vanligt kommit över de flesta specifikationerna!


Om vi börjar med grundspecifikationerna för mobilen så kommer den få en 5,5 tum stor skärm med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar), chippet Snapdragon 625 med antingen 2/16, 3/32 eller 4/64 GB minne. Vidare har mobilen fått en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, ett rejält tilltaget batteri på 4850 mAh och Android 6.0.1 Marshmallow från start.

Den stora höjdpunkten med mobilen är dock dess två bakre kameror. Den primära kameran kommer få en upplösning på 16 megapixlar medans den sekundära kommer få en upplösning på 12,5 megapixlar. Meningen med att ha två kameror på baksidan är att den sekundära kameran ska ge den primära kameran extrazoom. Den främre kameran ska istället fått en upplösning på 16 megapixlar. Det är ännu oklart när telefonen kan komma att bli presenterad.

Bilder: TENAA

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!