Close
Social profiles
Jag rapporterade under gårdagen om att Huawei snart kommer hålla ett event där man ska visa upp en konceptmobil (enligt rykten) för att visa upp den allra senaste tekniken i en Huawei-smatphone. Dessa rykten sr ut att stämma då en ytterst slimmad Huawei-enhet fångats på bild.

Av bilden att döma kommer Huawei Magic få en otroligt slimmad ram runt skärmen (äntligen!) och komma i en blå färg. Av bilden att döma kommer telefonen också få en fingeravtrycksläsare placerad på framsidan. Jag har än så länge inga specifikationer på telefonen, men eftersom Magic ser ut att få en väldigt slimmad ram runt skärmen så betyder det att Huawei satsar hårt på sin kommande konceptmobil. Med andra ord skulle det vara väldigt förvånande om man inte satsa lika hårt på bra specifikationer.

Bild: timesnews.co.uk

 Källa

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...