Samsung gör en Sony – uppdaterar Galaxy S7 och S7 Edge direkt till Android 7.1.1

Jag skrev tidigare idag om att en källa menade på att Sony kommer uppgradera utvalda Xperia-enheter direkt till Android 7.1.1 Nougat. Detta är dock bara ett rykte. Samsung har och andra sidan avslöjat att man kommer hoppa direkt till Android 7.1.1 i Galaxy S7 och S7 Edge.

Samsung har för en tid tillbaks släppt en betaversion av Android 7.0 Nougat till sina flaggskepp Galaxy S7 och S7 Edge, som användare i bland annat USA kunnat hämta hem. Men under gårdagen har man istället meddelat att den skarpa versionen av systemet som ska släppas inte handlar om Android 7.0, utan om Android 7.1.1 där den största skillnaden ligger i buggfixar samt att man nu ska kunna lägga till en personlig bakgrund till Samsung egna tangentbord.

Bild: Samsung

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!