Sony blir den första tillverkaren att skicka ut Android 7.1.1 efter Google menar rykte

Enligt källan Xperiablogg så kommer Sony bli de första tillverkarna att börja uppdatera sina telefoner till Android 7.1.1. Enligt sidan kommer Sony uppgradera aktuella Nougat-enheter till Android 7.1.1 på direkten.

Många Sony–telefoner kör i dagsläget Android 6.1.1 Marshmallow som version på operativsystemet. I alla fall jag har trott att Sony skulle satsa på Android 7.0 först. Så ser inte fallet ut att bli menar Xperiablogg då man säger att Sonys enheter direkt kommer hoppa till Android 7.1.1. Google fick i veckan ut uppdateringen till sina egna Nexus-enheter, oh enligt Xperiablogg kommer Sonys enheter inte vara långt efter. Förhoppningsvis dyker en uppdatering ner på Xperia-enheter någon gång till årsskiftet!   

Bild: Sony

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...