ZTE skickar ut betaprogram till Android 7.0 till toppmodellen Axon 7

Det blir allt vanligare att tillverkarna släpper betaprogram för sugna användare av ny programvara. Både Samsung och Sony har gjort det till respektives toppmodeller och ZTE vill inte vara sämre. Man har nämligen släppt ett betaprogram till flaggskeppet Axon 7.

Man kan i dagsläget endast hämta hem appen om man har en Axon 7 vid modellnamn A2017U. Denna modell säljs bland annat i USA men tyvärr inte i Sverige. Man ska nu alltså kunna betatesta Android 7.0 Nougat på ZTE Axon 7 tack vore denna beta-app.

ZTE ska med appen bland annat fått stöd för batterisparfunktionen Doze-on-the-go och även ett läge så man ska kunna köra två appar sida vid sida. Eftersom appen släppts i USA så hoppas (och tror jag) att appen även når svenska exemplar av Axon 7.

Bild: ZTE

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...