Samsung Galaxy S8 kan komma att få en fingeravtrycksläsare placerad under skärmen

Precis som med Apple iPhone 8 duggar ryktena tätt gällande Samsung kommande toppmodell Galaxy S8. Nu hat ytterligare en källa hört av sig som säger att Galaxy S8 kommer få en inbyggd fingeravtrycksläsare – i skärmen.


Samtidigt har en tillverkare vid namn Synaptics presenterat en fingeravtryckssensor som just är byggd för att sitta bakom smartphoneskärmar. Det har varit prat om att Samsung Galaxy S8 kommer få just en sådan typ av fingeravtrycksläsare, och när en sådan sensor nu är presenterad har jag svårt att tro att Galaxy S8 inte får denna typ av fingeravtrycksläsare. Min hypotes förstärks dessutom av att Samsung brukar ligga i framkant på hårdvarufronten.

Bild: Synaptics

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!