Då presenteras ZUK Edge (bekräftat)

Jag skrev för ett antal veckor sedan om att ZUK skulle introducera sitt nya flaggskepp Edge den 7e december. Som ni märk blev inte fallet. Nu har ZUK själva gått ut med ett datum då man kommer presentera telefonen. 


Datumet det rör sig om är den 20e december, vilket är om fyra dagar. I teaserbilden till telefonen avslöjar ZUK att Edge kommer få en väldigt slimmad ram runt sin skärm, vilket är något positivt. I tidigare texter har jag nämnt saker så som att mobilen kommer få en 5,5 tumsskärm och Qualcomms prestandachipp Snapdragon 821.

Bild: ZUK

Källa

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.