Close
Social profiles
Idag finns det väldigt många smartphones att välja mellan på marknaden. De finns telefoner som är anpassade för de som gillar ljud, det finns smartphones för de som är fotointresserade. Listan kan göras lång på telefoner som riktar sig till en specifik målgrupp. 


Nu för tiden finns det verkligen många smartphones. Både i budget, mellanklass och high-end segmentet. Dessutom har många telefoner ofta en egenskap som just sticker ut från de andra egenskaperna. Ett exempel är LG V20 där LG satsat extra mycket på ljudet och kameran.
Ytterligare ett exempel är ZTE Axon 7 där man också satsat på en bra ljudupplevelse men framförallt försökt pressa ner priset så mycket som möjligt för att inte gå minus.

Sony Xperia XZ är också ett bra exempel på en telefon som riktar sig till en viss målgrupp då mobilen har en väldigt bra batteritid. Listan kan göras lång på telefoner som sträcker sig till en specifik målgrupp. Nu frågar jag er läsare, vad tycker du är viktigt i en smartphone? Finns det någon telefon som just passar för ditt önskemål ute på marknaden? Lämna gärna en kommentar!  Bild: eyelasticitys

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...