LG uppdaterar G5 till Android 7.0 Nougat

Enligt flera användare på Swedroid Forum så har LG Nordic börjat uppdatera nordiska exemplar av flaggskeppet G5 till Android 7.0 Nougat.

Många rapporterar att man börjat få uppdateringen till sina LG G5:or. Uppdateringen ska vara väldigt stor och ta lång tid att ladda ner (så bäst att ha tid om man ska hämta uppdateringen). Enligt flera användare ska batteritiden i G5 blivit bättre (tack vore Doze-on-the-go ?). Men allt ska inte blivit förbättrat, vissa användare har till exempel upplevt strul med datauppkopplingen.

LG tog bort funktionen från UX 4.0 där man kunde ha två stycken appar sida vid sida inför version 5 av systemet. Nu är funktionen dock tillbaka tack vore att Google har finessen interagerad i 7.0 Nougat.
Jag tycker det är riktigt starkt av LG att ofta vara bland de första tillverkarna att alltid (på senare år) uppgradera sina telefoner snabbt till helt nya Androidversioner.

Bild: Pocketnow

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!