Moto M lanseras i Europa

Moto introducerade för drygt en månad sedan en ny mellanklassmobil vid namn Moto M. Mobilen sticker ut ur Motos flotta genom att vara den enda moderna telefonen (ur serien) som har en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan. Nu har jag goda nyheter för er som vill köpa en Moto M! 


Moto M är en telefon som i dagens läge bara säljs i Asien. Nu ser det ut som att Moto även kommer släppa telefonen i länder runtom Europa. Första Europeiska land som fått telefonen att sälja är Slovakien. Där säljs mobilen för 2700 svenska kronor. Det är oklart om mobilen kommer dyka upp i Sverige, men i och med att den dyker upp i Slovakien betyder det att det går i rätt riktning.

Bild: Moto

Källa

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.