Är det här uppföljaren till slimmade Xperia XA?

Sony släppte den så slimmade Xperia XA på den svenska marknaden i juni. Mobilen sticker ut från övriga mellanklassmobiler genom att XA har en väldigt slimmad ram runt skärmen (något man främst ser hos mer påkostade flaggskepp). Nu har uppföljaren till Xperia XA fastnat på bild! Av bilderna att döma kommer uppföljaren till Xperia XA påminna en hel del om Xperia X Compact med sin så runda rektangulära form. Samtidigt ser det ut som att telefonen kommer få  ett så kallat 2,5 D glas, vilket innebär att glaset sluttar ner längst enhetens långsidor jättelite. I övrigt ser det ut som att mobilen kommer få ett 3,5 mm hörlursuttag på toppen med en mikrofon och en USB Type C port på undersidan av enheten.

Xperia XA hade ingen fingeravtrycksläsare, och inte heller uppföljaren till mobilen ser ut att få en sådan.

Bilder: Onleaks

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...