Uncategorized

Lenovo planerar att släppa en uppföljare till Tangomobilen Phab 2 nästa år

Lenovo släppt för drygt en månad sedan den första Androidmobilen som har en optimering (kallad Tango) i USA. Lenovo meddelade att man även kommer ta in luren till Sverige. Redan nu säger dock en källa att Lenovo är i full färd med uppföljaren till Phab 2. 


Lenovo Phab 2 är den första telefonen som använder sig av en funktion som finns i Android som kallas för Tango. Det speciella med Phab 2 är att mobilen har dubbla kameror på baksidan som kan skapa 3D-effekter. Många smartphones har idag utrustats med dubbla kameror, men ingen av dessa har en funktion så man kan fota i 3D.

Än så länge har det bara nämnts att Lenovo kommer presentera en uppföljare till Phab 2. Men jag tror att uppföljaren kommer få ett förbättrat tangostöd och en förbättrad kamera. Möjligtvis sätter Lenovo in en Snapdragon 821 processor för att göra nästa Tangomobils hårdvara mer komplett.

Bild: Lenovo

Källa
  

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...