Svenska exemplar av Xperia X och X Compact börjar uppdateras till Android 7.0 Nougat

Sony har för ett tag sedan börjat skicka ut betamjukvara av Android 7.0 Nougat till en av företagets toppmodell, nämligen Xperia X Performance. Nu har man börjat rulla ut den skarpa versionen av den nya Androidversionen, och först ut är Xperia X och lillebror Xperia X Compact. 


Vissa användare rapporterar att Android 7.0 Nougat kommit till Xperia X (F5121) och Xperia X Compact (F5321). Det innebär att svenska exemplaren av dessa två telefoner ska ha fått uppdateringen. I den nya uppdateringen berättar Sony bland annat att man ska få ut ännu bättre batteritid med ett förbättrat Stamina-läge tillsammans med batterisparfunktionen Doze-on-the-go.

Bild: Sony

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...