Samsung Galaxy S8 presenteras efter MWC menar senaste källan

Ryktena gällande Samsung Galaxy S8 har minst sagt inte varit få. Många rykten gällande hur telefonens specifikationer kommer att bli har kommit och gått, men i och med detta rykte så har jag även olika uppgifter om när Samsung kan komma att presentera sitt nya flaggskepp.  


Den senaste källan säger att Samsung Galaxy S8 kommer presenteras i april nästa år. Tidigare källor har sagt att Samsung kommer presentera telefonen under MWC (närmare bestämt den 26e februari). Det finns både för och nackdelar med båda datumen. Om Samsung väljer att presentera telefonen den 26e februari kan Samsung få problem med batteriet på nytt (det kan vara förr tidigt att presentera telefonen, så bäst att de inte stressar ut Galaxy S8).

Nackdelen om Samsung väljer att presentera telefonen under april månad är istället att de presenterar sitt flaggskepp en bra bit efter att tillverkare såsom Sony, LG och HTC presenterat sina respektive . Däremot kan extratid behövas så att Samsung får 100% koll på vad som egentligen hände med Galaxy Note 7:s batteri och int gör om samma misstag.

Bild: Phonearena

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...