Är det här Nokias nya flaggskeppstelefoner som kommer visas upp under MWC?

Nokia (HDM) sägs nu under den stora teknikmässan CES visa upp en ny enhet vid namn D1C, en telefon som sägs få specifikationer som en mellanklassmobil. Under morgonen har två nya enheter dykt upp, och enligt flera källor så handlar det om två Nokiamobiler med riktiga toppspecifikationer! Telefonerna sägs få beteckningen C1


Båda telefoner ska enligt källan GSMArena har två olika användarområden. Ena telefonen ska rikta sig till de som är fotointresserade, medan den andra varianten istället ska ha fått fokuset riktat mot prestandan.

Om vi börjar med modellen som ska ha fått mycket fokus riktat mot prestandan så sägs det att mobilen ska ha fått Qualcomms senaste prestandachipp Snapdragon 835 med hela 6 GB RAM. Mobilen sägs få en bakre kamera på 23 megapixlar med ZEISS optik.

Nokia C1 med fokus på prestanda

Om vi går vidare och tar en närmare titt på modellen som ska ha störst fokus på kameran så sägs den få dubbla kameror på baksidan, ena ska ha fått en upplösning på 16 megapixlar medans den sekundära sensorn ska ha fått en upplösning på 12 megapixlar. Om vi kollar till de övriga specifikationerna så sägs mobilen få samma chipp som ovan nämnda, fast 4 GB RAM istället för 6 GB.

Man ska kunna välja mellan att få båda mobilerna i ett utförande av 32/64 eller 128 GB inbyggt minne. Båda mobilerna sägs också få ett 3210 mAh stort batteri tillsammans med Android 7.0.1 Nougat från start.

Nokia C1 med fokus på kamera (bilder: GSMArena) 

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...