Samsungs nästa Note kommer använda sig av LG-batterier

Samsung har minst sagt inte haft ett lyckosamt år med sitt tilltänkta flaggskepp Galaxy Note 7 som visade sig bli en totalflopp. Nu sägs det att Samsung slutit ett samarbete med LG för att katastrofen inte ska upprepas på nytt! 


Samsung Galaxy Note 7 blev ett totalt fiasko för den Sydkoreanska jätten som kostade Samsung miljontals kronor. Nu säger en av de första källorna att Samsung kommer stoppa in batterier tillverkare av LG i nästa Note. Många källor säger att nästa Note – smartphone kommer få nummer 8. Det känner jag mig dock mycket skeptisk till eftersom man redan presenterat en surfplatta vid namn Galaxy Note 8.

Bild: Samsung

Rasmus Hellmyrs

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.