Dessa enheter från Xiaomi uppgraderas till Android 7.0 Nougat

Xiaomi har under gårdagen gått ut med vilka enheter i sin flotta man kommer att uppdatera till Android 7.0 Nougat. Listan över enheter som Xiaomi kommer uppdatera är minst sagt imponerande!   


Xiaomi har nämligen gått ut med att man i princip kommer uppdatera alla sina smartphones (som är någorlunda moderna) i sin flotta till Android 7.0 Nougat. De enheter från det kinesiska företaget som kommer få en uppdatering till 7.0 Nougat är följande:

  • Xiaomi Mi 5S 
  • Xiaomi Mi 5S Plus 
  • Xiaomi Mi Note 
  • Xiaomi Redmi 4C
  • Xiaomi Redmi 4S 
Jag tycker det är riktigt bra att Xiaomi har bestämt sig för att uppgradera så många telefoner ur sin flotta till Android 7.0 Nougat. Det nämns dock inte när uppdateringen kommer börja rullas ut, så jag misstänker att det dröjer. 
Bild: Xiaomi

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...