Close
Social profiles
LG är en tillverkare som verkligen föredrar att presentera smartphones före surfplattor. Det då det var flera år sedan LG presenterade en surfplatta. Nu har man (äntligen) presenterat en ny surfplatta i form av G Pad III. En budgetplatta som erbjuder på en del unika funktioner. 


Om vi börjar med bildskärmen så är den 10.1 tum stor och har fått en upplösning av 1080 x 1920 pixlar (Full HD). Om vi går vidare och tar en titt under huven på plattan så hittar vi en octa-core processor med 2 GB RAM, 32 GB inbyggt minne (plats för minneskort finns), en bakre och en främre kamera på 5 megapixlar vardera, ett 6000 mAh stort batteri och Android 6.0.1 Marshmallow från start.

Det speciella med G Pad III 10.1 är att plattan har ett ställ på baksidan så att man enkelt kan ställa plattan på ett bord om man till exempel ska se på en film (det liknar den lösningen som Lenovo har till sina Yoga-plattor). Men LG har också lagt till ett läge så att klockan alltid kan vara på, en praktisk funktion om man ställer plattan på nattygsbordet.

Priset ligger på 3365 svenska kronor och LG meddelar att man i skrivande stund endast kommer sälja plattan i hemlandet, nämligen Sydkorea.

Bild: LG

Källa
 

Bästa mobilen enligt mig!

Just nu: superpris på Xiaomi RoboRock S6!

Sugen på att annonsera på Sveriges största mobilblogg? Tveka inte att höra av er till mig!

Close
Annons
Sidan laddas...