Xiaomi presenterar ny innovativ funktion till sportarmbandet Mi Band 2

Människor blir inte bara mer och mer beroende av sina smartphones, utan också av sina wearables (smartklockor och aktivitetsarmband)). I takt med att intresset ökar för dessa wearables så måst tillverkarna också se till att skicka ut uppdateringar regelbundet. I Xiaomi Mi Band 2:s uppdatering hittar vi till exempel en ny innovativ funktion! 


I Xiaomi Mi Band 2:s senaste uppdatering har Xiaomi nämligen lagt in ett läge så att armbandet mäter hur långt du sprungit inomhus på till exempel löpbandet. Detta är en smart funktion enligt mig då Mi Band 2 anpassar sig efter typiska klimat inomhus då armbandet exempelvis känner av att du springer på ett löpband, om du nu väljer att göra det!

Bild: Xiaomi

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!