Så hoppas jag att Nokia D1C blir!

Nokia kommer med allra största sannolikhet presentera ”återkomsttelefonen” D1C under MWC i februari nästa år. Hur telefonen kommer bli och hur många utföranden den kommer i råder det delade meningar om, så för mig kommer det bli spänning i vad Nokia kommer visa upp intill sista minuten!  Bild: NokiaDe senaste källorna säger att mobilen kommer komma i två varianter: en standard och en standard fast med något bättre specifikationer.

Om vi börjar att gå igenom standardversionen av D1C så sägs den få en 5,2 tums stor skärm med Full HD-upplösning, chippet Snapdragon 650 med 2 GB RAM, 16 GB inbyggt minne, en bakre kamera med en upplösning på 13 megapixlar och Android 7.0 Nougat från start.
Telefonen sägs bli utan en fingeravtrycksläsare.

Om vi istället går över till den något större varianten av telefonen så sägs den få en 5,5 tumsskärm med Full HD-upplösning, chippet Snapdragon 652 med 3 GB RAM, 32 GB inbyggt minne, en bakre 16 MP kamera, en fingeravtrycksläsare placerad på telefonens framsida och Android 7.0 Nougat från start.

Bild: Google

Det framgår att båda telefoner antagligen kommer köra Android som operativsystem, något som säkerligen inte kommer uppskattas av gamla Nokia-fans. Nokia gick i slutet mer och mer över till att köra Windows Phone i företagets telefoner, så varför inte köra en variant med Windows Phone och den andra med Android? Nu sägs det istället att ena varianten av telefonen kommer bli lite bättre än den andra, men båda ska köra Android som operativsystem. Jag tror inte att Nokia kommer sälja särskilt bra av D1C om så blir fallet!  

Bild: Microsoft

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...