Samsung Galaxy S7 och S7 Edge får utökade funktionaliteter i fingeravtrycksläsarna

Många tillverkare (bland annat Huawei och Google) har börjat använda fingeravtrycksläsarna i sina telefoner inte bara som renodlade fingeravtrycksläsare, utan också använder sig av fingeravtrycksläsarna för att dra ner telefonens rullgardin. 


Det är i betamjukvaran till Android 7.0 Nougat som Samsung avslöjar att man satsar på att utöka fingeravtrycksläsarens funktionalitet i kommande uppdateringar. Jag tror Samsung bland annat kommer implementera ett stöd så att man kan dra ner rullgardinen med hjälp av fingeravtrycksläsaren.  Men det vore också trevligt att se fler appar få stöd för fingeravtryck, istället för användning av lösenord.

Bild: PhoneArena

Källa
  

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Annons
Sidan laddas...