Jag unboxar Xperia XZ1 Compact

Under dagen har jag fått tagit emot ett paket från Sony innehållande en Xperia XZ1. En telefon som erbjuder ovanligt mycket under huven för sin kompakta storlek. Innan jag börjar testa mobilen kommer här en unboxing-text.
Om vi börjar med att ta en titt på lådans framsida finner vi här en Xperialogga och ett Sony-märke. Sony har även format bokstaven “X” i en vit siluett. De högra och vänstra långsidorna är helt blanka men vi finner telefonens namn på under- och översidan av lådan. På baksidan finns lite specifikationer för telefonen där det bland annat framkommer att XZ1 Compact fått en bakre 19 MP-kamera som kan spela in video i 960 fps.  

Om vi dyker ner i telefonlådan så finns följande:

  • Xperia XZ1 Compact  
  • En USB Type C-sladd 
  • En stickpropp 
  • En snabbstartsguide 
Som ni kan se medföljer det inte särskilt mycket i lådan. Jag tycker Sony kunde ha skickat med ett par hörlurar eftersom det är ett skräddarsytt fack för just hörlurar i lådan. 
Test kommer inom kort!

Sånt som också kan intressera…

Lämna en kommentar