Jag gör en unboxing på Fitbit Ionic

Under dagen har jag fått hem ett paket från Fitbit innehållande företagets första smartklocka Ionic. Efter uppköpet av Pebble ska det bli otroligt spännande att testa den här smartklockan. Men först, en unboxing. 

På framsidan av lådan finns det en bild på produkten, i det här fallet en Fitbit Ionic tillsammans med produkttexten Fitbit Ionic. Något som sticker ut från tidigare Fitbit-produkter har lådan till Ionic fått ett svart tema. På baksidan av lådan finns lite bilder på klockan som bland annat visar att Ionic har ett löstagbart armband. På den vänstra långsidan hittar vi vissa huvudspecifikationer där det bland annat nämns att Ionic fått en pulsmätare.

I lådan finns följande:

  • Fitbit Ionic 
  • En laddsladd (med specialkontakt) 
  • En snabbstartsguide 
  • Ett par extra band 
Test kommer inom kort! 


Sånt som också kan intressera…

Lämna en kommentar