Jag gör en unboxing på OnePlus 5T

Utöver en Fitbit Ionic har jag även fått mottagit en OnePlus 5T under dagen. Den här telefonen ska bli otroligt spännande att testa OnePlus första smartphone med det nya 18:9-formatet. Men först, en unboxing. 


Lådans framsida påminner en hel del om lådan till OnePlus 5 med ett vitt huvudtema med röda detaljer. Vi hittar här siffran “5” med företagets logga högst upp. På baksidan av lådan finns det lite information gällande vilken version av luren då fått (i mitt fall är det versionen med 8 GB RAM och 128 GB inbyggt minne). På telefonens långsidor har OnePlus valt att skriva ut texten OnePlus 5T. Väl inne i lådan finns följande:

  • OnePlus 5T 
  • En nål till SIM-korten 
  • En Dash Charge-laddare 
  • En Dash-kabel (USB Type C) 
  • Ett mjukt fodral
Utöver det var OnePlus snälla och skickade med några skal i materialen trä, kolfiber, silikon och bambu. 
Test inom kort!

Sånt som också kan intressera…

Lämna en kommentar