Uncategorized

OnePlus 5 får ansiktsupplåsning inom kort!

En funktion som OnePlus lagt till i OnePlus 5T är en ansiktsfunktion som låter användarna låsa upp mobilen med ansiktet.

OnePlus låter nu meddela att OnePlus 5 även kommer få funktionen i en kommande Android 8.0-uppdatering. Till skillnad från Apples mer avancerade Face ID-teknik använder sig OnePlus sig endast av den främre kameran för att få ansiktsupplåsningen att fungera.
Tekniken är riktigt bra, men framförallt snabb det lilla jag hunnit testa på min OnePlus 5T (bortsett från mörker där telefonen har svårt att identifiera ansiktet).

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...