Uncategorized

Sony skickar ut Android 8.0 till Xperia XZ och XZs

Sony har under fredagen börjat skicka ut Android 8.0 Oreo till Xperia XZ och XZs. Uppdateringen är på hela 1,2 GB och innehåller en hel del nyheter och förbättringar. 


I Android 8.0 ingår bland annat ett nytt utseende på navigeringsknapparna. Utöver det har Sony även fixat massor med buggar. Sony kommer förhoppningsvis fortsätta att uppdatera telefonerna med kommande uppdateringar under en längre tid framöver.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...