Uncategorized

Därför har Razer Phone inget hörlursuttag

Många har säkert undrat varför en så nästintill komplett smartphone som Razer Phone saknar ett hörlursuttag när enheten bjuder på en riktigt frän display och maffigt ljud, har jag rätt? 


Nu har Razers CEO, eller VD som vi säger här i Sverige, givit oss en förklaring på varför tillverkaren valde att inte inkludera ett hörlursuttag i Razer Phone. Enligt VD:n berodde det på att de kunde få in ett 500 mAh större batteri i Razer Phone än om tillverkaren skulle satt in ett hörlursuttag. Vad tycker ni läsare? Skulle det varit bättre att sätta in ett hörlursuttag men dra ner på batterikapaciteten till 3500 mAh eller är det bra som det är? Kommentarerna vill ha era åsikter!

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...