Uncategorized

Rykte: LG kontrar – presenterar G7 i januari

Det ser ut som att nästa års MWC-mässa kan bli ovanligt tom. En tillverkare som brukar presentera nya telefoner på mässan är LG, men så kanske fallet inte blir i år. 


Enligt uppgifter kommer Samsung presentera företagets nya flaggskeppstelefoner någon gång i januari. Nu sägs det att huvudkonkurrenten LG kommer göra detsamma med LG G7. Det skulle i sådana fall antagligen innebära att LG G7 kommer köra processorn Snapdragon 835 och inte 845, då Samsung lär ha ensamrätt på processorn några månader från det att man visar upp S9 och S9+.

Källa

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...