Uncategorized

Ny bild visar Meizu 15 Plus

Meizu kommer inom kort offentliggöra en ny telefon med namnet Meizu 15 Plus. Nu har telefonen fastnat på en ny bild.

Till skillnad från bilden jag publicerade imorse kan vi se att den här mobilen kommer få en ramlös display på tre sidor medans delen under displayen ser ut att innehålla ett gäng sensorer tillsammans med den främre kameran. Telefonen ser också ut att få dubbla bakre kameror. Något som sticker ut är att telefonen saknar en fingeravtrycksläsare. 

(function () {
var s = document.createElement(”script”);
s.type = ’text/javascript’;
s.async = true;
s.src = ’//tcd.tourn.se/js/autoload.min.js’;
var x = document.getElementsByTagName(’script’)[0];
x.parentNode.insertBefore(s, x);
})();

Följ Mobilanyheter på Facebook och Twitter!

Rasmus Hellmyrs är huvudskribent och CEO av Mobilanyheter. Sidan som alltid är först med nyheter om mobiler! Utöver att skriva om mobiler gillar Rasmus flygplan, bussar och tåg. Han har under sina två år testat många mobiler men föredrar främst Android.

Annons
Sidan laddas...